emelienicklasdotter

Filmlista

Kategori: Allmänt

Jag satt och pratade med några klasskompisar för några dagar sen i skolan; om kommande filmer. Vi kom fram till att det är väldigt många biofilmer som verkar roliga i år :)

Många av dessa har redan haft premiär, men jag har ännu inte sett dem:

Burlesque, (januari)

Love and other Drugs (januari)

The Kings Speech (februari)

How do you know (DVD i juli)

I am number 4 (mars)

The Red Riding Hood (april)

Sucker Punch (april)

Season of the witch (juni)

Harry Potter and the Deatlhy Hallows, part 2 (juli)

The Breaking Dawn, part 1 (november)

mitt är som ett såll

Kategori: Allmänt

haha, ojdå! glömde helt bort att blogga igen som jag lovade! Åh, det är nackdelen med att ha en helt ny blogg, jag kommer verkligen inte ihåg saker jag lovar. Jag tror inte bloggen har kommit in om en vana än, så det är därför jag glömmer att logga in regelbundet. Det är inte bara med bloggen, det gäller allt - jag glömmer ofta saker, måste nästan ha en lapp precis framför mina ögon för att inte glömma ..

äta eller plugga?

Kategori: Allmänt

Stannade kvar i skolan för att plugga lite. Det är infomöte ikväll, inför Barcelona resan :) Det var tänkt att jag skulle plugga lite extra på en persuasive essay, tyska redovinsing + en skrivning om barocken - men det blev inte av. (Emelie är lat).

Funderar på om jag nu ska hem och möjligen plugga(läs: äta mellis + lata mig) innan jag får skjuts av pappa till skolan ikväll .. Om en timme kommer ni få veta vad jag bestämde mig för!

Missmatchning i vårtider

Kategori: Allmänt

Åh, är helt slut! Jag har cyklat till och från skolan nu i två dagar (4 km till skolan) och det i motvind! Jag förstår inte riktigt hur, men på något något sätt lyckas det alltid vara motvind när man är ute och cyklar - både dit och hem!

För övrigt tänkte jag på att jag matchar inte riktigt min cykel nu. Min cykel är röd och jag har en illrosa vindjacka som jag nyligen fått. Hmm, missmatchning, något :D Jaja, men jag älskar min cykel och jag är kär i min nya jacka så båda stannar! Jag ser det ju inte så det är ni som får leva med det :P

wohoo, första inlägget!

Kategori: Allmänt


Jag älskar HTH's Omega 3/6 Body Lotion, den smälter in i huden jättesnabbt och kladdar inte :) Har använt den till mina extremt torra händer också (har en liten miniförpackning) men undrar om någon vet om den finns speciellt till händerna?

bild: hth.cederroth.com

bloggen kommer startas inom kort

Kategori: Allmänt

... men först och främst ska jag försöka lära mig hur jag gör en design till hemsidan x) Har inte riktigt kläm på det där med it/design, därför valde jag inte den inriktningen, kanske borde gjort det?! o.O

Ja, hej så länge, vi hörs!


//Bloggaren - Emelie