emelienicklasdotter

favvoserierna

Kategori: Allmänt

För att knyta an till det sista jag skrev , för en evighet sedan; jag har nu sett klart den första säsongen på Nikita (från 2010) och även sett igenom hela den spännande första säsongen av tv-serien Revenge. Båda serierna gillar jag otroligt mycket, ser likheter direkt mellan dem; kvinnlig huvudroll som kicks ass och har en egen agenda och låter sig inte distraheras eller styras av någon annan än sitt mål... Tja, i sista avsnittet på Nikita som jag såg så verkade ju i och för sig Nikita och Alex gå skilda vägar och Nikita tagit sig ner på jorden igen i och med sin kärlek till Michael men vi får se hur länge det håller ... Så spännande, kan knappt vänta tills jag får tag i nästföljande säsonger - gäller båda serier! :)
 
Har missat massor av de tv-sända avsnitten på Revenge så jag hoppade helt av ett tag i oktober, plus att Criminal Minds går samtidigt på en annan kanal ... :/ Så jag tog tag i det för några veckor (?) sedan och började om med Revenge. Det händer så mycket i varje avsnitt som kan vara värt att komma ihåg när man tagit en sån lång paus som jag gjorde... :)
 
Nu har klockan slagit elva och jag borde vara supertrött eftersom jag varit vaken sedan kl 6 imorse, men icke. Det väntas ett avsnitt av Mentalist på tv som jag eventuellt kan somna till ;) Syns och hörs när vi gör det, vågar inte lova något - det är sjukt stressigt den kommande veckan elr så. Kommer förhoppningsvis en recap av de närmaste dagarna när jag har tid och lust ^^ Om inte, så GOD JUL på er allihop där ute i cyber space!