emelienicklasdotter

3:an so far

Kategori: Allmänt

I början av terminen var jag jättepepp och hade tid över till att jobba massor de första veckorna. Jag kom igång ordentligt med teoridelen på körkortet med hjälp av Sofia, vi skrev in oss på teorilektionerna samtidigt ;) och jag skaffade mig ett årskort på simhallen och började simma några gånger i veckan. Jag var väldigt nöjd med mig själv och energin jag fick från simningen var underbar och kom väl till pass.

Sedan började stressen över Brighton-resan och ångest inför tema-arbetet som vi inte förstod. Jobbigt ett tag där, och med stressen kom den dåliga hyn tillbaka då acnen blossade upp igen i kombination med risigt och urtvättat hår som inte tagits om hand... Jag mådde skit ett tag där och sovtiderna ändrades och mensvärken gjorde inte saken bättre, (oktober månad var inte rolig).

Efter Brighton-resan hade jag mens och var nära att åka på en förkylning så jag vilade lite från träningen och försökte stressa ner efter persen av att ha bott hos en annan familj under en veckas tid. Sedan kom mensen och jag är väldigt känslig och vill absolut inte SIMMA när jag har mens. Fick bli lite gymning hos Elin på torsdagskvällarna och boxerzisen kickade igång i samband med Sofies projektarbete :) så motionen fick jag iaf. Har varit lat denna termin och köpt busskort istället för att ta cykeln (inbillade mig själv att det började bli kallt redan i september, men jag märker nu att jag kunde ha sparat in busskort för flera månader eftersom den riktiga kylan inte kommit än).

Blev lite problem i privatlivet där ett tag runt september. Eller ja, iaf en kris baserad på privata angelägenheter. Är fortfarande inte över det hindret, men jag repar mig och nu försöker jag se mig om efter nya möljligheter :)


Jobbet på sista tiden har man inte hört något från, och jag kan inte längre räkna med de pengarna, därför kommer det bli jobbigt och knappert med ekonomin ett bra tag framöver, speciellt eftersom körkortet slukar alla pengar.. Tur att presentpengarna kom två månader försent så jag inte gjorde av med dem på skräp tidigare :P (Köket renoverades runt min födelsedag så jag kunde inte firas) Ska börja söka nytt deltidsjobb med start denna vecka, behöver verkligen någon form av inkomstkälla varje månad :S :)

beslutsångest i sista stund!

Kategori: Allmänt

Åh, varför valde kunde jag inte ha mitt projektarbete om robin hood? Är han bara en legend? Det är faktiskt ganska intressant att forska i gamla historiska myter :)

Eller så kunde jag ha skrivit en rapport om hur det är att leva i närheten av någon med en psykisk sjukdom... Ganska intressant det med, och det skulle bli väldigt engagerande eftersom det blir så personligt.

Jag borde egentligen säga till Elin att jag inte vill jobba med henne utan istället hitta ett eget projektarbete.. Hmm grejen är den att jag inte pratat med min handledare sedan vi började denna termin, men Elin har varit den som stressat för hon har bokat in flera möten med sin handledare.. :/ Det känns inte som om vi kommer någonvart, och ärligt talat är mitt intresse för Skottland ganska dött.....